top of page

TANK E TECH

We zijn een bedrijf gespecialiseerd in uw stookolietankproblemen. 
Wenst u een nieuwe tank te plaatsen, te verwijderen uit de kelder of tuin, te neutraliseren, te keuren, onderdelen te herstellen of een anti-diefstal op uw tank te plaatsen dan bent u bij TANK E TECH op het juiste adres.
Al onze werken worden door de erkende en geregistreerde baas uitgevoerd.

Contacteer ons 

0495 759 320

Info@tanketech.com

Leer meer

ONZE ACHTERGROND

Al sinds 1999 doen wij er elke dag alles aan om een gepersonaliseerd antwoord te bieden op al uw stookolietank problemen. Zo hebben wij vandaag een variëteit aan services bij elkaar opgebouwd om onze missie zo succesvol mogelijk te vervullen.

TANK E TECH SERVICES

Onze diensten

Tanktest.jpg

TESTEN EN INTERVENTIES

  • Wij voeren sonartesten uit en leveren keuringsattesten af.

  • Water in de tank? Geen probleem. Wij verwijderen deze en indien nodig starten wij de brander weer op.

  • Wij herstellen of plaatsen op u stookolietank: nieuwe vulbuis of herstellen schroefdraad op oude vulbuis, plaatsen overvulbeveiliging zoals fluit of elektrische sonde, plaatsen nieuwe aanzuigset of leidingen, maken indien nodig mangat waterdicht alsook het plaatsen van een nieuw deksel.

Schermafbeelding 2018-11-03 om 16.31.20.

TANK VERWIJDEREN

Indien er zich in de woning een stookolietank bevind die moet verwijderd worden bieden wij u het volgende aan: Tank wordt in alle gevallen geledigd,ontgast en gereinigd.
Tankslib en spoelwater worden naar een erkend verwerkingsbedrijf vervoert waarvan u de nodige attesten ontvangt.
Dan wordt deze tank in stukken geknipt en verwijderd van het werf. Deze werken worden netjes en proffesioneel uitgevoerd.

20160222_141651.jpg

NIEUWE TANK

Indien u wenst een nieuwe tank te plaatsen bieden wij u de volgende diensten aan: Indien nodig de oude tank op een wettelijke manier verwijderen of neutraliseren. Daar er verschillende modellen bestaan van stookolietanken worden deze in overleg met de klant gekozen naar grootte of materiaal. Deze hangt af van de plaats waar ze moet komen.
De tank wordt geplaatst en uitgerust volgens de regels van de kunst en wetten van vlaremII.

Schermafbeelding 2018-11-03 om 16.22.54.

WAT MET DE OUDE TANK?

Indien uw oude tank buiten gebruik moet gesteld worden of verwijderd van het eigendom bieden wij u de volgende diensten aan:  mangat van de tank wordt geopend. De inhoud van de stookolietank wordt geledigd, ontgast en gereinigd. Tankslib en spoelwater wordt vervoerd naar een erkend verwerkingsbedrijf waarvan u de attesten ontvangt. De stookolietank wordt geneutraliseerd door middel van opschuimen met polyrethaan ,zand of beton.
Wordt de tank verwijdert dan wordt de ontstane opening opgevuld met grond, steenslag of gestabiliseerd zand naargelang het doel van de plaats.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Geef ons zoveel mogelijk informatie omtrent uw aanvraag en situatie. Vervolgens nemen wij contact met u op en voorzien wij u van een gratis prijs offerte. (Indien u foto's ter beschikking heeft gelieve deze in bijlage via mail door te sturen.)

0495759320

Je gegevens zijn verzonden!

bottom of page